modeskiss

 
Ibland händer det att jag gör modeskisser även om det nuförtiden sker väldigt sällan, eftersom jag i princip aldrig syr kläder längre. Och det känns att man lagt av sig...
Ni som följer bloggen har nog förstått att jag finner mycket inspiration i musik, med tanke på alla musikvideos jag lägger upp här, och förlagan till det här linnet såg jag faktiskt i en video härom dagen :-)

Kommentarer
Postat av: Gabriella Schittek

Vad tråkigt att du inte syr kläder mer. Jag önskar hett och innigt att jag kunde det, men har noll talang (och ingen symaskin heller... vilket försvårar!). Jag har nån personlighetsstörning vilket innebär att jag endast gillar symmetriska konstuktioner. Så trots att ditt linne är jättefint, så "gör det ont i ögonen" på mig, eftersom det inte är symmetriskt!

2013-01-27 @ 14:38:11
URL: http://ibag.blogg.se/
Postat av: Gabi

...och det var jag som skrev förra kommentaren

2013-01-27 @ 14:38:33
Postat av: Gabi igen

...hmm fattar inte hur bloggen kan ha länkat till min utan att jag fyllde i något alls...!? (ja, jag har också en blogg, men den är lösenordsskyddad, så vill du dit får du antingen fråga Hania om lösenord, eller så mailar jag. men den är inte särskilt spännande eller inspirerande!)

2013-01-27 @ 14:40:10
Postat av: Vicky

Jag tycker enaxlade plagg är superfint så den toppen borde du sy upp (gärna i ett festligt tyg) :)

Kram

Svar: :-)
vajb

2013-01-28 @ 07:16:11
URL: http://victoriabrikho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0