självporträtt aug 2011


två tröjor till

Min mamma Marianne ville gärna köpa någon av mina tröjor som jag gjorde under projektet "Dagens Tröja" men hittade ingen som passade så hon gick och köpte två tröjor i sin egen storlek.
Önskemålen av vad som skulle tryckas på dessa var att den med lite längre ärmar skulle ha ett tryck på sidan "kanske ängel" och att den med kortare ärm skulle ha ett tryck i mitten som gick i rött. Så här blev det:
 

 

 

 

 
 

fikapaus


sommarkvällshimmel


Dagens Tröja avslutning

Det är dags att avsluta projektet "Dagens Tröja". Det har varit jätteroligt att trycka igen efter flera års uppehåll och all positiv feedback från er har värmt! Jag har en tryckning kvar, som inte ingår i det här projeket (kommer på bloggen om några dagar), men efter det kommer tryckramen få vila ett tag. Jag har lite andra konstnärliga projekt att tag i :-) Det lär dyka upp mer om det här så småningom :-)
De här tröjorna finns kvar att köpa om någon är intresserad (klicka på bilderna för att se dom större) och priset är ändrat till 150:-/st.
 
Barnstl. 120

Damstl. S

Herrstl. L


lite uppdatering

Idag har jag fixat till min blogg lite. Har lagt in en profilbild; min Vajb-gubbe som jag tatuerat på benet, tyckte jag passade vädligt bra :-) Jag har även skapat olika kategorier att dela upp mina inlägg i och längst ner har jag uppdaterat länkarna med dom bloggar som jag följer. Nån blogg som ni tycker jag missat eller som ni anser att jag kanske borde följa?Dagens Tröja #11

Dagens tröja är herrstl. L
 

 


Dagens Tröja #10

Sista temat för sommarens tröjor blir "Fiskar" :-)
Dagens tröja är barnstl. 140
 

 


Dagens Tröja #9

Projektet Dagens Tröja var meningen att bara vara under juli månad, men pga att det har varit lite semester från bloggen, så kommer projktet att läcka över lite in i augusti.
Nummer 9 är den avslutande tröjan i temat "Fika" och sen kommer det att komma två tröjor med ett eget tema :-)
Dagens tröja är damstl. S
 

 


textilhumor

I min stora utrensning som jag håller på med här hemma hittade jag den här broderade duken. Den är ett loppisfynd från långt tillbaka, som jag bara var tvungen att köpa för jag tyckte den var så rolig. Tänk att någon har kommit på idén att sätta sig och brodera grisens alla delar :-) Och så kanten runt om med "nöff nöff..." Hahaha!
Det är ingenting jag egentligen har anvädning för, men jag har svårt att göra mig av med den för jag tycker den är så underhållande :-)

RSS 2.0