vacker video


breakfast at Tiffany's

Såg den här underbara klassikern för första gången förra veckan. Ville se filmen bara av den anledningen att den har samma titel som låten, ni vet den där med Deep Blue Something som radion plågade ihjäl oss med i mitten av nittiotalet, och jag hade inga som helst förväntningar. Men det visade sig vara en film som var både rolig och mycket väl värd att se. Kan rekommendera den varmt! :-)

luft

För er som följer bloggen så regelbundet som det går att följa en blogg som uppdateras lika oregelbundet som denna, vet att jag i december skrev att jag höll på att göra linoleumtryck och lovade bildbevis när jag var klar. Färdig med det projektet har jag varit ganska länge nu, men det tog tid för bilderna att vandra hit till bloggen; men bättre sent än aldrig ;-) Så här blev det:Skissen.Bilden överförd till linoleumplattan. Det som jag ville skulle bli vitt på bilden skar jag ut.Färgsättning.Hela vardagsrumsgolvet fullt med bilder :-)Inramat.

ny "gardin"

På sommarmorgnar blir köket en bastu när solen ligger på. Det finns inga persienner och det går inte att sätta upp en vanlig gardinstång för köksskåpen sitter i vägen. Jag har gått och klurat på det där i några år nu och så en dag så bara föll poletten ner; sugproppskrokar och öljetter är lösningen!
Jag har mycket tyger i min gömmor, men inget av dom som var tillräckligt snygga var tillräckligt stora så det blev två olika vita tyger som jag sydde ihop i randigt mönster.
Jag hade lite problem med öljetter som strulade och sugproppar som inte höll måttet, men tillslut fick jag upp mina "gardiner" och det blev precis lagom med ljusinsläpp när solen gassar och nu kan man vara i köket på dygnets tidiga timmar utan att få värmeslag. Nice :-)

RSS 2.0