kapsylringslampskärm final

 
Kapsylringslampskärmen är äntligen klar! Yeay! :)
Det här projekt måste bara vara det mest tålamodskrävande jag någonsin har gjort och då har jag ändå en gång i tiden suttit och borrat hål i flera hundra 'vanliga' kapsyler för att kunna göra ett draperi av dem.
 
 
Min plan var härom dagen att jag skulle vara ute i trädgården, men det omkullkastades av att solskenet avbröts av regnskurar si så där en gång i halvtimmen, så jag bestämde mig för att jag skulle ta och göra färdigt min lampskärm istället. 
'Det borde inte ta så lång tid eftersom det är inte så mycket kvar' tänkte jag. 
 
 
Sju timmars arbete senare var jag fortfarande inte klar! 
Varje kapsylring som skulle läggas till skärmen var ett otroligt pilligt jobb och medan jag försökte få den plats så lossnade gärna tre tidigare fästa ringar. Suck!
  
 
Mer än en gång funderade jag i ren frustration på att slänga hela projektet dit pepparn växer, men tanken på alla mina söta kollegor som i flera veckor har frågat hur det går med lampskärmen, som de hjälpt mig att samla kapsylringar till, fick mig på andra tankar. Jag kunde ju inte gärna komma tillbaka till jobbet och svara 'Den ligger i soporna'.
  
 
Innan jag gick och la mig den där kvällen så bestämde jag mig för att jag skulle tända den näst intill färdiga lampan bara för att se vilken effekten skulle bli av att ha en skärm av kapsylringar. 
Och se! Hur fint blev inte det! :) Det gav mig ork att göra skärmen färdig dagen efter. 
  
 
Jag kan ännu inte riktigt svara på hur nöjd jag är med skärmen, tycker inte att den blev så fin som jag hoppats på och just nu är jag väldigt trött på allt vad kapsylringar heter, men gillar verkligen att det blev så läckert mönster när den är tänd. 
 
Ett stort tack till alla som har hjälpt mig att kunna genomföra detta projekt! 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Beundrar verkligen ditt tålamod! Men så bra det blev! :)

Svar: Tack! :)
vajb

2015-05-01 @ 16:44:14
Postat av: Rickard

Otroligt snygg effekt med ljuset och skuggorna

Svar: Ja eller hur! :)
vajb

2015-05-01 @ 16:49:36
Postat av: Borgmästaren

Rolig idé men det är lite trist med projekt som inte går som man tänkt det. En eloge till dig för att du slutförde trots att det var jobbigt. Tycker också att din våriga tändsticksmobil blev helt suverän! Kul att se på dina idéer!

Svar: Jag är också glad att jag avslutade projektet trots alla hinder. Väldigt skön känsla :) Och roligt att du tyckte om tändsticksmobilen :)
vajb

Postat av: Anna

Riktigt fint ljus! Kul att se nåt nytt:)

Svar: Tack! :)
vajb

2015-05-19 @ 19:50:49
URL: http://lillagro.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0