loppisfynd

Fredagen bjöd på ett besök i stans 2hand butik för att se om de hade lakan, som jag vill ha för att riva sönder till ett planerat projekt. Det fanns inte i rätt färg. Men inte kom jag tomhänt därifrån ändå, nej nej.
Tre stycken lampor fick följa med mig hem. Känns verkligen som jag har fått dille på det där med lampor :)
Tror att det beror på att jag tycker om att tända små belysningar om kvällarna för att få en mysig stämning istället för att dra igång taklamporna, men det finns alldeles för lite möjlighet till det i mitt hem som det är just nu. 
Men det lär bli bättring med dessa nya lampprojekt;
 
 
En skärm för 15:- som ska användas till ett belysningsprojekt i hallen. 
 
 
En brun liten lampfot som jag genast kände skulle passa in i sovrummet. Som sänglampa på andra sidan av sängen. Den visade sig vara från Höganäs. Hade ingen aning om att de gjort lampfötter...
Skärmen som tog jag till hade en passande storlek, men varken färgen eller mönstret är särskilt tilltalande. Tänker definitivt klä om den :)
 
 
För visst blir de två ett fint par så fort den röda skärmen har fått ett mer passande tyg?
 
 
Och så till sist denna vägglampa som jag inte ha någon som helst plan för utan som jag tog för att jag gillade det lite rostiga utseendet. Men jag har funderat på om inte den där kapsylringslampskärmen kanske skulle passa bättre till den här än på den turkosa lampfot den nu sitter på. Återstår att se.
 
Ja, jag har fått lite att sysselsätta mig med i alla fall :) Resultatet av hur dessa lampor kommer till användning lär dyka upp längre fram. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0