nytt försök

 
Som jag skrev i ett inlägg i mars förra året, så skickade jag då ett utkast till en barnbok till ett förlag. För några månader sen fick jag veta att de inte var intresserade, vilket givetvis kändes väldigt tråkigt. Jag visste redan då att jag kommer att skicka det vidare till andra förlag, för jag tror verkligen på den här idén, men det har behövts lite tid för det att bero. Men nu är pennorna redo att ro drömmen i mål! 

Kommentarer
Postat av: Maria Löfroth

Heja Vajb! Skapandet är A och O. Vi hörs!

Svar: Jag håller med!
vajb

2013-01-28 @ 22:37:02
Postat av: AlissBrallis

Åååååh fy vad kul att läsa VajbieVajb. Skicka till 10 stycken utgivare till! ge inte upp! Lyssna på kritik men mest magen.

Svar: Nej, jag ska inte ge upp. Jag lovar!
vajb

2013-01-28 @ 22:54:54
URL: http://www.wonderlandet.se
Postat av: Vicky

Gör en lista på alla tänkbara förlag och skicka till alla. Någon kommer nappa och i annat fall kan du säkert få ett och annat tips på vägen.

Tror din bror har kvar hans lista med alla förlag. Annars kan du även göra klart boken, trycka den och sälja den själv (kräver lite mer jobb men det är också ett sätt att vara kreativ i sin egen marknadsföring) har en kollega som tyckte en bok själv och hon har faktiskt lyckats sälja en del ex.

Lycka till och jag håller tummarna!

Svar: Tack Vicky! :-) Jo, jag och Rasmus har pratat en del om olika förlag och jag kommer att trycka boken själv om alla skulle får för sig att rata den.
vajb

2013-01-29 @ 07:08:39
URL: http://victoriabrikho.se
Postat av: Gabi

Klart du ska fortsätta försöka! Förlag är så dumma ibland för de vågar inte satsa. Astrid Lindgren blev också ratad första gången, tänk på det!

Svar: Ja, väldigt många stora författare har blivit ratade i början :-)
vajb

2013-01-29 @ 09:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0